شاخصص
برای اولین بار در تاریخ: نمایی تلفیقی از آجرهای شیشه ای و معمولی
shakhes
دیدنی: نمایی به شکل لباس چین دار در چین

در سعادت آباد: نمایی زیبا متشکل از لوورهای چوبی

office-block-tehran-lp2-architecture-studio-iran-commercial-facade-connection-relationship-interior-exterior-wood_dezeen_1568_9

استودیو معماری LP2 با استفاده از پانل های چرخشی و دریچه های فرو رفته فضایی منعطف برای این ساختمان اداری در تهران ساخته است. تهران در حال تجربه ی عصری نوین در زمینه معماری می باشد. معمار شرکت LP2 آقای محسن کاظمیان فرد این ساختمان هفت طبقه واقع در سعادت آباد را طراحی کرده است. این نما از متریال های مختلف، سطوح شفافیت و دریچه های نور طبیعی متمایز استفاده می کند. طرح اجرا شده برای ساختمانی تجاری که از فضای خرده فروشی، اداری و پارکینگ تشکیل شده است تهیه دیده شد. هدف طراح استفاده از نماهای شمالی و جنوبی برای نشان دادن کاربرد های مختلف ساختمان و همچنین شرایط مطلوب داخلی برای ساکنین بود.

office-block-tehran-lp2-architecture-studio-iran-commercial-facade-connection-relationship-interior-exterior-wood_dezeen_1568_0

طراح پروژه در گزارشی گفت: این پروژه از ارتباطی اولیه بین ساختمان و شهر به سوی تعاملی بین داخل و خارج ساختمان میل می کند. این ساختمان بر آن است تا بتواند پیوندی را با کسانی که از بیرون شاهد آن هستند به وجود آورد. نمای جنوبی که رو به سوی یک پارک است نسبت به نمای سمت شمالی داری جزئیات بیشتری است. راه پله ای پهن شما را به سوی در ورودی هدایت می کند که در واقع اختلاف سطح جنوبی شمالی ساختمان را نیز فرجام می بخشد. آقای کاظمیان فرد گفت: پارک تاثیر مهمی در طراحی نمای جنوبی داشته است. بعضی از قسمت های نما به سوی داخل آن آورده شده اند تا نمایی عالی از پارک برای کارکنان این ساختمان ایجاد شود.

office-block-tehran-lp2-architecture-studio-iran-commercial-facade-connection-relationship-interior-exterior-wood_dezeen_1568_2

تمامی پنج طبقه ی بالایی از دو طرف با لوورهای چوبی که از روی پنجره ها نیز گذر کرده اند پوشانیده شده است که کمک می کند تا آفتاب سوزان میانه ی روز تاثیر چندانی بر روی دمای داخلی نداشته باشد. معمار پروژه، نمای این ساختمان را متغیر و آرام دانست که کیفیت فضاهای داخلی را افزایش می دهد. نمای شمالی بسیار ساده تر است که زیر زمین در زیر پنهان بوده و یک مغازه با نمای شیشه ای در جلو خود نمایی می کند.

office-block-tehran-lp2-architecture-studio-iran-commercial-facade-connection-relationship-interior-exterior-wood_dezeen_1568_9 office-block-tehran-lp2-architecture-studio-iran-commercial-facade-connection-relationship-interior-exterior-wood_dezeen_1568_8

office-block-tehran-lp2-architecture-studio-iran-commercial-facade-connection-relationship-interior-exterior-wood_dezeen_1568_3-2

Print Friendly

شما چه نظری دارید؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *